Creek cabin - Suffolk

edited.jpg

Warehouse conversion in Dalston to create 18 apartments and 900+ m2 flexible workspace and retail space across five floors. 

Location: Dalston, London

Project Type: Mixed use

Warehouse refurbishment to create eighteen new apartments across three floors, including a new roof top extension with full width private terraces affording views over the London skyline. 

To the rear of the building, a neglected street will be revitalised with 6 split level offices that open on to the street. A further 900+ m2 of flexible workspace is to be delivered across three floors with a new large retail unit to the front.

The project, located in the de Beauvoir conservation area, involved complicated negotiation with the local planning authority to extend the 1950s industrial building and make sensitive amendments to the existing facade. The industrial character of the building is expressed throughout the development with exposed services, high ceilings and expressed materials.